onsdag den 1. februar 2012

Tjen penge på din musik

I denne artikel vil jeg lige hurtigt gennemgå hvordan du kan tjene penge på dit lyriske talent, altså forudsat at du har et, jeg vil dele den artikel i nogle nemme steps.

1. Få dig en youtube konto.

2. Få dig et godt video redigerings værktøj. "Jeg anbefaler vegas pro"

3.Få dig en ordentlig mikrofon og et beat maker program.

4.  Klik på et af de links der er i bunden af denne artikel og upload dine sange her, ps. Jeg tjener ikke en skid på at du klikker på disse links.

5. Upload dine MP3 filer på den side du valgte.

6. Lav nu en facebook side og smid et link til den i din youtube video's beskrivelse, sammen med køb nu linket.

og her kommer så de før omtalte links.

http://www.creatity.com/ på denne side kan du uploade dine mp3 filer, og sælge dem for penge det koster ikke noget at komme igang, men det koster dog at udtage penge fra denne service, og der er en anden ulempe ved at bruge denne side og det er at dine kunder skal igennem en helveds lang sign up formular, før de kan købe din musik. Jeg anbefaler en pris på 50 € cent pr. sang og 5 € for et album.

http://www.tunecore.com/ denne service tillader dig at sælge din musik på alle de store internet butikker. Det koster dog lidt at starte ud med dem ca. 4.98$ per album pr. måned.

http://www.cdbaby.com/ her kan du sælge din musik, nemt og måske en smule dyrt de tager nemlig 35$ per sang om dette så er et engangsgebyr ved jeg ikke.

https://www.payloadz.com/default.aspx?http-referer=http://askville.amazon.com/sell-original-digital-music-amazon/AnswerViewer.do?requestId=5751206&http-referer=http://askville.amazon.com/sell-original-digital-music-amazon/AnswerViewer.do?requestId=5751206 på denne side kan du nemt tjene penge (og nej dette er ikke et affliate link) det koster dog noget at komme igang nemmerlig 14.99$ per måned.

Det var så hvad jeg havde i godteposen for idag forhåbentlig kommer der mere imorgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar